Uw kantoor

Elke vierkante meter optimaal benut

DE SCHILDEN is een project dat momenteel door CIP gerealiseerd wordt in het centrum van Antwerpen. Het project omvat een C-vormig gebouw met aan de Oude Leeuwenrui de kantoren.
Op de 4 verdiepingen zijn appartementen voorzien en aan de Oude Leeuwenrui de kantoorruimten. Op de begane grond bevinden zich de handelsruimten. Parkeren vindt plaats in de ondergrondse parking van 2 verdiepingen. DE SCHILDEN omvat 2 openbare en publiek toegankelijke binnenhoven bereikbaar vanaf de Oude Leeuwenrui.

De kantoren zijn verdeeld over 8 units, 2 units per verdieping met een oppervlakte van 166 m² tot 191 m². Per verdieping is het mogelijk om 2 units tot een grote unit samen te voegen. Elke unit is voorzien van eigen sanitair.
De entreehal is gelegen aan de doorgang naar de Oude Leeuwenrui. De lift en het trappenhuis zijn enkel toegankelijk voor de gebruikers van de kantoren. De lift is ook toegankelijk vanuit de parking.

De kantoren op de eerste en tweede verdieping hebben de gevel met ramen gericht op de Oude Leeuwenrui. De kantoren op de derde en vierde verdieping hebben zowel een gevel met ramen op de Oude Leeuwenrui als een gevel met ramen gericht op het oosten. De kantoren zijn vrij indeelbaar door de toepassing van verhoogde vloeren en verlaagde plafonds met brandrasters.

Het project bevat:

  • 76 appartementen met één, twee en drie slaapkamers
  • 13 handelsruimten
  • 8 kantoorruimten

Meer info of werfbezoek? info@deschilden.be | T: 016 49 82 00 | M: 0475 412 687

Verkoopkantoor: Oude Leeuwenrui 18 – 2000 Antwerpen
open op woensdag en op afspraak.