Uw handelsruimte

Elke vierkante meter optimaal benut

DE SCHILDEN is een project dat momenteel door CIP gerealiseerd wordt in het centrum van Antwerpen. Het project omvat een C-vormig gebouw met op de begane grond de handelsruimten. Op de 4 verdiepingen zijn appartementen voorzien en aan de Oude Leeuwenrui de kantoorruimten. Parkeren vindt plaats in de ondergrondse parking van 2 verdiepingen. DE SCHILDEN omvat 2 openbare en publiek toegankelijke binnenhoven bereikbaar vanaf de Oude Leeuwenrui.
De handelsruimten zijn gelegen aan de Oude Leeuwenrui en aan het binnenhof met zicht op de natuurtuin.

De handelsruimten worden casco -gesloten ruwbouw- geleverd. De glasgevel en inkomdeur zijn hierbij inbegrepen, alsmede de mezzaninevloer en trap. De inrichtingswerken en nutsaansluitingen dienen door de koper gerealiseerd te worden.

De handelsruimten zijn in verschillende units beschikbaar vanaf een oppervlakte van ca 70 m². De units zijn onderling combineerbaar zodat een oppervlakte op maat geleverd kan worden. De handelsruimten hebben een uitzonderlijke vrije hoogte van ca 5 meter. Over de helft van de oppervlakte is daarom een mezzanine verdieping voorzien toegankelijk via een vaste trap. De glasgevel is doorgetrokken over de volledige hoogte van de gevel waarmee een bijzondere lichtinval en uitstraling naar buiten gecreëerd wordt.

Het project bevat:

  • 76 appartementen met één, twee en drie slaapkamers
  • 13 handelsruimten
  • 8 kantoorruimten

Meer info? info@deschilden.be | T: 03 369 37 37 | M: 0490 56 47 82

Mogelijkheid tot werfbezoek.

Verkoopkantoor: Oude Leeuwenrui 18 – 2000 Antwerpen
open op woensdag en op afspraak.