Wonen met meerwaarde

Alles op zijn plaats

Het geheim van De Schilden zit hem niet alleen in de toplocatie. Zelfs niet in de grote binnentuinen, ruime terrassen of hoge plafonds. Het is precies de combinatie van een fantastische buurt, een slimme architectuur en een perfecte timing die het verschil maakt. Zo passen alle puzzelstukjes precies in elkaar.

In De Schilden gaan wonen en werken hand in hand. Het grootste stuk van het project wordt ingenomen door ruime appartementen. Maar we reserveren ook ruimte voor vier tot acht kantoren aan de Oude Leeuwenrui, en een tiental handelszaken en vrije beroepen op de begane grond.

De unieke architectuur en inplanting rond de besloten binnenhoven zorgen ervoor dat élke unit in De Schilden maximaal van alle troeven van het project geniet. Bovendien moet u nooit op zoek naar een parkeerplaats – uw wagen staat veilig in de ondergrondse parkeergarage.

76appartementen
201-slaapkamer appartementen
522-slaapkamer appartementen
43-slaapkamer appartementen
8kantoorruimten
13handel units
238parkeerplaatsen
Download brochure

Het beste van twee werelden

Rustig wonen in een levendige stad

deschilden_exterior_02v2

De open ruimte van De Schilden wordt gedomineerd door twee prachtige groene binnenhoven. Nagenoeg elk appartement kijkt uit op een van die hoven. Vanop uw terras is het dan ook gemakkelijk om te vergeten dat u echt midden in de stad woont.

Elk hof krijgt zijn eigen karakter en functie en wordt op een eigen manier ingericht. Zo genieten gezinnen met kinderen van extra veel buitenspeelruimte, terwijl rust gegarandeerd is aan de andere kant van het project.

De besloten hoven geven de buurt bovendien een extra groeninjectie bovenop Park Spoor Noord. Zo combineert u het beste van twee werelden: de stilte van De Schilden en de rijkdom van de stad.

De nieuwe gebouwen worden opgetrokken in beige baksteen, met een sokkel in natuursteen. Overal wordt een strikte symmetrie gerespecteerd.

Vraag meer info